.روز آزاد سازی خرمشهر گرامی باد
.جدول دیدار های جام رمضان ( جام شهدای مدافع حرم ) و حضور تیم فوتسال دانشگاه مارلیک نوشهر در این مسابقات
.پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی - ثبت نام از 6 الی 10 خرداد
.قابل توجه کلیه دانشجویان رشته باستان شناسی مقطع کارشناسی ارشد
.ثبت نام آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397
.قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد - تکمیل پرونده دانشجویی
.قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال جاری درخواست سنوات تحصیلی آن ها به کمیسیون موارد خاص استان مازندران ارسال شده بود
.لینک کانال اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان سروش
.روز معلم گرامی باد
.برگزاری جشن میلاد امام زمان (عج) در دانشگاه مارلیک نوشهر
.پذیرش دوره‌های كاردانی نظام جديد موسسات آموزش عالی غيردولتی و غير انتفاعی سال۱۳۹۷
.نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی - اردیبهشت 1397
.برگزاری نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی از چهارم تا هفتم اردیبهشت
.توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد از امروز
.برپایی سفره هفت سین از 21 استان کشور در دانشگاه مارلیک نوشهر
.راهیابی اثر بابک بایرامی ( دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری ) به سه سالانه بین المللی بلوک 4
.کد رشته های آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله دوم ( بهمن 1396 )
.ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه عمران

سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در سمینار علمی و آموزشی" روش جدید پژوهش های علمی، آموزشی و پرورشی در ایران و قزاقستان "
تاریخ خبر : یکشنبه 12 دی

سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در سمینار علمی و آموزشی

روش جدید پژوهش های علمی، آموزشی و پرورشی در ایران و قزاقستان

دکتر مصطفی رستمی، مقاله خود را با عنوان : " مشترکات صنایع دستی کشورهای حوزه دریای خزر " در سمینار علمی و آموزشی روش جدید پژوهش های علمی، آموزشی و پرورشی در ایران و قزاقستان که در تاریخ 17 آذر ماه 1395 (7 دسامبر 2016) در دانشگاه دولتی الفارابی واقع در شهر آلماتی قزاقستان برگزار گردید، به صورت سخنرانی ارائه کردند.
ایشان در بخشی از سخنان خود در این سمینار گفتند: کشورهای حوزه دریای مازندران به دلیل داشتن اقلیم و آب و هوای متنوع سرد در شرق آسیای میانه و معتدل و مرطوب در غرب آن (سواحل دریای خزر) و نیز تاریخ کهن، اقوام و نژاد های مختلف و جایگاه اقتصادی دیرین در مسیر جاده ابریشم، دارای صنایع دستی متعددی در حوزه های منسوجات سنتی با رودوزی های گوناگون، جواهرسازی، هنرهای چوبی (به ویژه منبت و کنده کاری چوب) و سفالگری می باشند. از سوی دیگر بسیاری از محصولات صنایع دستی این کشورها به علت نزدیکی فرهنگی و اقلیمی با برخی مناطق شمالی ایران - به ویژه سواحل جنوبی دریای خزر - از حیث مواد، نحوه ساخت، طرح و نقش و نوع محصولات، پیوند زیادی با صنایع دستی ایران برقرار می کنند.
این پژوهشگر حوزه هنرهای سنتی و اسلامی در اين مقاله ضمن شناسایی صنایع دستی شاخص کشورهای حوزه دریای خزر، جلوه های خویشاوندی گونه های مختلف آنها را با صنایع دستی ایران مورد بررسی قرار دادند.
دکتر رستمی درخصوص حاصل پژوهش خود اذعان داشتند: علاوه بر مواد و شیوه های ساخت، بسیاری از طرح ها و نقش های به کار رفته در محصولات صنایع دستی کشورهای حوزه دریای خزر، شباهت و پیوند قابل توجهی با سلیقه ها و سبک های صنایع دستی ایران دارد و این نشان می دهد، تبادلات دیرین تاریخی، فرهنگی و اقتصادی ملت های حوزه دریای مازندران در طول روزگاران، سبب چنین پیوند ناگسستنی گردید که می تواند فرصتی تازه برای تبادلات فرهنگی و تمدنی امروز این کشورها و نیز توسعه فرهنگی و اقتصادی گردشگری منطقه  باشد.
در پایان یادآور می‌شود دکتر مصطفی رستمی، علاوه بر ارائه مقاله مستقل خود در سمینار مذکور، به طور رسمی از آکادمی علوم و موزه ملی قزاقستان بازدید ویژه به عمل آوردند.

واحد صادر کننده : واحد پژوهش