.لیست شهریه متغیر دروس گروه مدیریت
.لیست شهریه متغیر دروس گروه حسابداری
.لیست شهریه متغیر دروس گروه روانشناسی
.لیست شهریه متغیر دروس گروه معماری
.لیست شهریه متغیر دروس گروه گرافیک ( ارتباط تصویری )
.لیست شهریه متغیر دروس گروه مکانیک و تاسیسات
.لیست شهریه متغیر دروس گروه عمران
.لیست شهریه دروس گروه برق
.لیست شهریه متغیر دروس گروه کامپیوتر
.تمدید ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1398
.زمانبندی انتخاب واحد نیمسال بهمن 1397
.دهه فجر مبارک
.پذیرش سراسری دانشجو در مقطع کاردانی پیوسته - بهمن 1397
.پذیرش سراسری دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته - بهمن 1397
.برگزاری کارگاه دو روزه فن بیان و سخنوری
.موارد انضباطی که در جلسه امتحان ارتکاب آنها تخلف محسوب می شود
.دریافت مجدد کارت ورود به جلسه امتحانات
.برگزاری کارگاه اسکیس
.برگزاری کارگاه شیت بندی
.جشن شب یلدا در دانشگاه مارلیک نوشهر کاری از دانشجویان دانشگاه

کتاب شاخص دکتر مصطفی رستمی به عنوان برترین کتاب ایران در حوزه پژوهش های کتاب آرائی دینی انتخاب و تجلیل گردید.
تاریخ خبر : جمعه 17 دی

کتاب " جلدسازی ایرانیان؛ از سلجوقیان تا قاجار " در مراسم اختتامیه همایش و جشنواره ملی کتاب آرائی دینی در فرهنگ و تمدن اسلامی که در تاریخ 2 دی ماه 1395 در شهر قم برگذار گردید، به عنوان برترین کتاب ایران در حوزه پژوهش های کتاب آرائی دینی انتخاب و با حضور شخصیت های برجسته علمی و فرهنگی کشور در مرکز همایش های غدیر سازمان تبلیغات اسلامی با دریافت جایزه ویژه و لوح سپاس، مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.

دومین همایش و جشنواره ملی کتاب آرائی دینی در فرهنگ و تمدن اسلامی، با هدف ارزیابی زبان گسترده و کارآمد گرافیک در حوزه کتاب ‌آرایی دینی، تقویت بنیان‌های نظری و پژوهشی هنر کتاب‌آرایی در فرهنگ و تمدن اسلامی، الگوسازی و ارائه راهکار برای ارتقای هنر کتاب‌آرایی دینی، تشویق و حمایت از جامعه هنری فعال در حوزه کتاب آرایی دینی، ایجاد زمینه رقابت سازنده مناسب برای ارتقای سطح کیفی کتاب آرایی دینی، کشف استعداهای هنری نوپا و خلاق هنرمندان این حوزه و تلاش برای ساماندهی و ارتقای فعالیت آنان، در دی ماه سال جاری در قم در قالب دو بخش آثار پژوهشی و آثار تجسمی برگذار گردید.

هیات محترم داوران بخش پژوهش جشنواره، پس از بررسی آثار پژوهشی متعدد در بخش کتاب و پایان نامه؛ در جمع بندی نهایی، به سبب تلاش ها و نگاه ویژه به حوزه کتاب آرائی دینی، کتاب" جلدسازی ایرانیان: از سلجوقیان تا قاجار " اثر جناب آقای دکتر مصطفی رستمی را به عنوان اثر برگزیده این بخش معرفی کردند.

لازم به ذکر است که کتاب مذکور در سال 1392 به طور مشترک توسط فرهنگستان هنر و دانشگاه مازندران به صورت تمام رنگی و چاپ نفیس در قطع رحلی انتشار یافته است.

واحد صادر کننده : واحد پژوهش