.زمان انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
.ثبت نام دانشگاه مارلیک نوشهر در آزمون سراسری سال 1397 در رشته های ذیل به تفکیک گروه های آزمایشی - با کنکور و بدون کنکور
. پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی
.فراخوان پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون
.انتخاب واحد نیمسال تابستان 97
.عید سعید فطر مبارک
.بخشی از وظایف دانشجویان مطابق آیین نامه برگزاری جلسه امتحانات پایان
.برگزاری دوره آموزشی نصب و راه اندازی آسانسور
.مصوبه شورای آموزش دانشگاه در رابطه با امتحانات
.روز جهانی قدس گرامی باد
.مهلت ثبت نام دوره‌های کاردانی تمدید شد
.رحلت امام خمینی (ره) تسلیت باد
. قابل توجه متقاضیان انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال 97
.روز آزاد سازی خرمشهر گرامی باد
.جدول دیدار های جام رمضان ( جام شهدای مدافع حرم ) و حضور تیم فوتسال دانشگاه مارلیک نوشهر در این مسابقات
.پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی - ثبت نام از 6 الی 10 خرداد
.قابل توجه کلیه دانشجویان رشته باستان شناسی مقطع کارشناسی ارشد

بخشی از وظایف دانشجویان مطابق آیین نامه برگزاری جلسه امتحانات پایان
تاریخ خبر : شنبه 21 خرداد

🛑 بخشی از وظایف دانشجویان مطابق آیین نامه برگزاری جلسه امتحانات پایان ترم

1- به همراه داشتن كارت ورود به جلسه آزمون عکس دار در هر جلسه امتحان توسط دانشجو الزامی می باشد .

2- دانشجويان 15 دقيقه قبل از شروع امتحان در محل برگزاري  امتحان حضور داشته باشند .

3- قبل از استقرار بر روی صندلیها ، شماره صندلي را با شماره اعلام شده ( در کارت ورود به جلسه آزمون )  تطبیق دهند (هرگونه جابجايي در شماره صندلي تخلف محسوب مي­شود ) .

4- نام، نام خانوادگي، شماره صندلي، شماره دانشجويي و نام استاد را بر  روي تمامي برگه هاي پاسخ نامه و اوراق امتحانی بنویسند.

5- پس از شروع امتحان ، دانشجويي كه با تأخير  وارد جلسه امتحانی می گردد ، در صورتي مي تواند در جلسه امتحان شركت نمايد كه هيچ دانشجويي که در امتحان مربوطه شرکت نموده ، جلسه امتحانی را ترك ننموده باشد.

6- دانشجويان موظف هستند ، در طول برگزاري امتحان ، آرامش و سكوت جلسات امتحانی را حفظ نمايند.

7- دانشجويان از انجام اعمال یا رفتاری  كه موجب اختلال يا وقفه در برگزاری امتحانات گردد، بپرهیزند .

8- اسباب و لوازمی از قبيل كتاب ، جزوه، ، ماشین حساب ( بدون مجوز ) ، يادداشت، كيف و تلفن همراه را به محوطه برگزاري امتحان  وارد ننمایند .

9- انجام اعمالي مانند استفاده از تلفن همراه  و mp3player ، نگاه كردن به ورقه ديگران ، صحبت كردن با يكديگر ، استفاده غيرمجاز از يادداشت ، كتاب ، جزوه  و  از تبادل ورقه ، در جلسات امتحانی بپرهیزند در غیر اینصورت به كميته انضباطي معرفی خواهند شد .

10- برگه هاي امتحاني منگنه شده را تفكيك و جداسازي ننمایند.

11- جلسات امتحانی را  قبل از انجام حضور و غياب توسط عوامل اجرايي امتحانات ، ترك ننمایند .

12- مستندات و مدارك امتحاني را از جلسه امتحان خارج ننمایند .

13- چنانچه فرد دیگری بجاي دانشجو در جلسه امتحان حضور داشته باشد ، مستوجب عواقب قانوني شده و هم دانشجو و هم  شخص جایگزین  به كميته انضباطي معرفی خواهند شد.

واحد صادر کننده : واحد آموزش