.پرداخت وام کمک هزینه سفر براي پیاده روي اربعین حسینی
.قابل توجه کلیه دانشجویان ورودی جدید - ترم 1
.اخطار - پایان مهلت انتخاب واحد
.راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته سال 1397
.لیست دروس ارائه شده همراه با شهریه متغیر گروه مکانیک و تاسیسات - جهت انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
.لیست دروس ارائه شده همراه با شهریه متغیر گروه معماری - جهت انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
.راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته سال 1397
.راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی به کارشناسی ) سال 1397
.اعلام نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1397
.لیست دروس ارائه شده همراه با شهریه متغیر گروه کامپیوتر - جهت انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
.لیست دروس ارائه شده همراه با شهریه متغیر گروه عمران (ساختمان) - جهت انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
.لیست دروس ارائه شده همراه با شهریه متغیر گروه ارتباط تصویری ( گرافیک ) - جهت انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
.راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ، سال 1397
.ثبت نام دانشگاه مارلیک نوشهر در کلیه مقاطع تحصیلی
.لیست دروس ارائه شده همراه با شهریه متغیر گروه حسابداری - جهت انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
.لیست دروس ارائه شده همراه با شهریه متغیر رشته روانشناسی - جهت انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
.روش ها و مراحل پرداخت شهریه - جهت انتخاب واحد نیمسال مهر 1397
واحد مالی

بخشی از وظایف دانشجویان مطابق آیین نامه برگزاری جلسه امتحانات پایان
تاریخ خبر : شنبه 21 خرداد

🛑 بخشی از وظایف دانشجویان مطابق آیین نامه برگزاری جلسه امتحانات پایان ترم

1- به همراه داشتن كارت ورود به جلسه آزمون عکس دار در هر جلسه امتحان توسط دانشجو الزامی می باشد .

2- دانشجويان 15 دقيقه قبل از شروع امتحان در محل برگزاري  امتحان حضور داشته باشند .

3- قبل از استقرار بر روی صندلیها ، شماره صندلي را با شماره اعلام شده ( در کارت ورود به جلسه آزمون )  تطبیق دهند (هرگونه جابجايي در شماره صندلي تخلف محسوب مي­شود ) .

4- نام، نام خانوادگي، شماره صندلي، شماره دانشجويي و نام استاد را بر  روي تمامي برگه هاي پاسخ نامه و اوراق امتحانی بنویسند.

5- پس از شروع امتحان ، دانشجويي كه با تأخير  وارد جلسه امتحانی می گردد ، در صورتي مي تواند در جلسه امتحان شركت نمايد كه هيچ دانشجويي که در امتحان مربوطه شرکت نموده ، جلسه امتحانی را ترك ننموده باشد.

6- دانشجويان موظف هستند ، در طول برگزاري امتحان ، آرامش و سكوت جلسات امتحانی را حفظ نمايند.

7- دانشجويان از انجام اعمال یا رفتاری  كه موجب اختلال يا وقفه در برگزاری امتحانات گردد، بپرهیزند .

8- اسباب و لوازمی از قبيل كتاب ، جزوه، ، ماشین حساب ( بدون مجوز ) ، يادداشت، كيف و تلفن همراه را به محوطه برگزاري امتحان  وارد ننمایند .

9- انجام اعمالي مانند استفاده از تلفن همراه  و mp3player ، نگاه كردن به ورقه ديگران ، صحبت كردن با يكديگر ، استفاده غيرمجاز از يادداشت ، كتاب ، جزوه  و  از تبادل ورقه ، در جلسات امتحانی بپرهیزند در غیر اینصورت به كميته انضباطي معرفی خواهند شد .

10- برگه هاي امتحاني منگنه شده را تفكيك و جداسازي ننمایند.

11- جلسات امتحانی را  قبل از انجام حضور و غياب توسط عوامل اجرايي امتحانات ، ترك ننمایند .

12- مستندات و مدارك امتحاني را از جلسه امتحان خارج ننمایند .

13- چنانچه فرد دیگری بجاي دانشجو در جلسه امتحان حضور داشته باشد ، مستوجب عواقب قانوني شده و هم دانشجو و هم  شخص جایگزین  به كميته انضباطي معرفی خواهند شد.

واحد صادر کننده : واحد آموزش