.پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی - ثبت نام از 6 الی 10 خرداد
.قابل توجه کلیه دانشجویان رشته باستان شناسی مقطع کارشناسی ارشد
.ثبت نام آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397
.قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد - تکمیل پرونده دانشجویی
.قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال جاری درخواست سنوات تحصیلی آن ها به کمیسیون موارد خاص استان مازندران ارسال شده بود
.لینک کانال اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان سروش
.روز معلم گرامی باد
.برگزاری جشن میلاد امام زمان (عج) در دانشگاه مارلیک نوشهر
.پذیرش دوره‌های كاردانی نظام جديد موسسات آموزش عالی غيردولتی و غير انتفاعی سال۱۳۹۷
.نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی - اردیبهشت 1397
.برگزاری نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی از چهارم تا هفتم اردیبهشت
.توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد از امروز
.برپایی سفره هفت سین از 21 استان کشور در دانشگاه مارلیک نوشهر
.راهیابی اثر بابک بایرامی ( دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری ) به سه سالانه بین المللی بلوک 4
.کد رشته های آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله دوم ( بهمن 1396 )
.ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه عمران
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه روانشناسی
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه حسابداری

سخنرانی رئیس موسسه در نخستین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در هنر و علوم انسانی در استانبول ترکیه
تاریخ خبر : پنجشنبه 12 شهریور

دکتر مصطفی رستمی رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک در نخستین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در هنر و علوم انسانی واقع در استانبول ترکیه در تاریخ 5 شهریور 1394 / 27 اوت 2015 به ارائه مقاله مستقل خود به صورت سخنرانی با عنوان: "  ویژگی های هنر جلدسازی عثمانی در سده های شانزدهم و هفدهم میلادی " پرداختند.

ایشان در بخشی از سخنرانی خود بیان داشتند :

" هنر جلدسازي به عنوان يكي از شاخه هاي هنر كتاب آرايي و كتاب سازي در طول تاريخ تمدن اسلامی، پيوسته تحولات و تغييرات قابل توجهي را در جهت گسترش فرهنگ نشر علم و كيفيت بخشي در ارائه ي جذاب و هنرمندانه و حفاظت شايسته از نسخه هاي علمي تجربه كرده است. اين تحولات كه از آغازين سده هاي اسلامي تا از حيث ابداع فنون تجليد، استفاده از مواد و مصالح متنوع و خلق و اجراي ظريف نقش هاي زيبا بوده است. در این میان نقش هنرمندان ترک و در پی آن هم سوئی سرزمین های هم جوار و دارای فرهنگ مشترک از جمله ایران با آنان در خلق آثار تجلید کتاب های نفیس – به ویژه در سده های شانزدهم و هفدهم میلادی – اجتناب ناپذیر است. دربار عثماني شيفتگي خاصي به هنر و فرهنگ ايراني داشته اند، به همين منظـــور سعـي داشته اند بسياري از هنرهاي ايراني (از جمله تجليد) را بياموزند و به شيوه ي ايرانيان هنر بيافرينند. عثماني ها به سبب رابطه تنگاتنگ با فرهنگ و هنر ایرانی – به ویژه در حوزه کتابت و کتاب آرائی - سعي داشته اند به شيوه ي ايرانيان جلد بسازند، مهاجرت و حضور استادان کتاب آرائی و تجلید ایرانی در سرزمین عثمانی – به میل و یا به قهر -  و تلاش آنها در خلق آثار و نیز تربیت تدریجی شاگردان مستعد ترک، سب گردید تا رفته رفته هنرمندان ترک عثمانی مدعي شيوه ي خود شوند و به ساخت جلدهائی نفیس در همسوئی با فنون و شیوه تجلید هنرمندان و استادان ایرانی بپردازند. "

یادآور می گردد، دکتر مصطفی رستمی علاوه بر مقاله مستقل خود، با ارائه چهار مقاله دیگر که به طور مشترک با دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد پژوهش هنر و هنر اسلامی دانشگاه های مازندران و مارلیک تالیف گردید، در این همایش بین المللی حاضر شدند.

موسسه آموزش عالی مارلیک ضمن تبریک، در جهت حضور و شکوفائی بیشتر در محافل علمی و پژوهشی بین المللی برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید.