پیام تبریک دکتر رستمی ، ریاست موسسه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
تاریخ خبر : شنبه 4 مهر

به نام پروردگاری که داناترین است

" کتاب "، " قلم " و " دفتر "، واژگان مصفای اهل دانش و فضلند. هر جا که کتاب باشد، شکوفائی اندیشه هویداست. هر جا که قلم به کار آید، شجاعت و آزادگی حاکم است و هر جا که بر دفتر نگاشته شود، حرمت و ادب و منطق جریان دارد. معرفت و عشقی که در کسب و کشف و نشر دانش وجود دارد، در هیچ یک از نعمت های هستی یافت نمی شود و بدیهی است آنان که در این مسیر گام می نهند، داناترین، عاشق ترین و بهترین مخلوق خداوندگارند.

عزیزانم، همه نگاه ها، امیدها و انتظارها برای صعود ایران به سرزمین آرزوها و نیک بختی ها، به سوی دانشگاهیان دوخته شده است. زیرا محیط مقدس دانشگاه زمینه ساز پیشرفت جامعه در همه حوزه های دانش، فرهنگ و اخلاق است. پس شما استادان، فرهیختگان و دانشجویان، چشم و چراغ مردم و بلکه همه آرزوی آنها هستید. خردورزانه و اخلاق مدارانه به پیشباز دانش بروید تا آیندگان بر بلندپروازی شما ببالند.

این جانب ضمن سپاس از مجموعه ارزشمند و باصفای استادان گرانقدر و کارکنان شریف دانشگاه به خاطر حضور گرم و فراهم سازی بستر کسب دانش، ورود دانشجویان جدید را به محفل علم و عالم خوش آمد می گویم و از دیدار دوباره دانشجویان سال های گذشته، خوشحالم و برای همه دانشجویان سخت کوش و امیدوار و استادان بزرگوار آرزوی سربلندی دارم. هنرمند زمین و آسمان پشتیبان و یاورتان باشد.

با احترام

دکتر مصطفی رستمی