پیام رئیس موسسه به مناسبت اجرائی شدن برجام
تاریخ خبر : پنجشنبه 1 بهمن

همت، همیت، قدرت، شکیبائی و تقوی در قالب بسته برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) به فرجام رسید و این حاصل آزمون بزرگی نزد مردم شریف ایران بود که نشان داد، تاریخ و تمدن کهن دیار اخلاق مدار و خدا محور ما همواره اهل تعامل و گفتگو در سایه صیانت از هویت، تاریخ و مکتب ریشه دار است. چهره ای متبسم، اما اندیشه ای بلند و سترگ، شان شرافت ملت غیور ماست که تا پای جان حافظ حیثیت و استقلال دین و میهن خود است.
     این جانب به فرجام رسیدن برجام را به همه دانشگاهیان و فرهیختگان – به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه مارلیک آراسته به استادان فرزانه، کارکنان شریف و دانشجویان کوشا – تبریک می گویم و آن را مجالی مغتنم برای بهره برداری مطلوب در حوزه آموزش عالی در جهت تبدیل آموزش و پژوهش به ثروت های پایدار و فرامرزی در قالب تولید دانش، فناوری و کارآفرینی و برقراری ارتباط و همکاری موثر با دانشگاه ها و پژوهشگاه های جهان می دانم. بی تردید حضور شایسته و بهره مندی مطلوب از میدان پهناور فراهم آمده در پسا تحریم، خود آزمون سخت تری است. اما با اراده، توان و ایمانی که در اصحاب دانش و فضلمان سراغ داریم، در این موقعیت جدید چنان کنیم که:
" فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو درانداریم ".

با احترام
 دکتر مصطفی رستمی