.شروع کلاس های ترم تابستان
.زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95
.زمان برگزاری امتحانات لغو شده روز سه شنبه 21 دی
.تعطیلی دانشگاه در روز سه شنبه 21 دی در پی ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی
.کتاب شاخص دکتر مصطفی رستمی به عنوان برترین کتاب ایران در حوزه پژوهش های کتاب آرائی دینی انتخاب و تجلیل گردید.
.اطلاعیه مهم امتحانات
واحد امتحانات
.سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در سمینار علمی و آموزشی" روش جدید پژوهش های علمی، آموزشی و پرورشی در ایران و قزاقستان "
.پیام رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک به مناسب فرا رسیدن روز دانشجو
.مشارکت و همکاری علمی دانشگاه مارلیک نوشهر با دومین کنفرانس بین المللی شرق شناسی و مطالعات ایرانی در دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان
.برنامه برگزاری سخنرانی ها در دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش
.عدم برگزاری کلاس های روز جمعه 5 آذر
.عدم برگزاری کلاس های روز پنجشنبه 4 آذر
.ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت سال 1395
.مشارکت دکتر مصطفی رستمی در پژوهش بین المللی کشور مالزی
.برگزاری نخستین هم اندیشی " ایده " در دانشگاه مارلیک
.پذیرش سراسری دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد - مهر 1395

سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در کنفرانس بین المللی تبادلات فرهنگی و تمدنی ایران و قزاقستان
تاریخ خبر : شنبه 4 اردیبهشت

دکتر مصطفی رستمی در ششم آوریل 2016 در دانشکده شرق شناسی دانشگاه ملی الفارابی قزاقستان واقع در شهر آلماتی در کنفرانس بین المللی تبادلات فرهنگی و تمدنی ایران و قزاقستان در جمع استادان و پژوهشگرانی از کشورهای انگلستان، ترکیه، ایران، قزاقستان و ...  به ارائه مقاله به صورت سخنرانی پرداختند. ایشان طی سخنانی ضمن برشمردن ویژگی های منحصربفرد صنایع دستی مردم قزاقستان و مشترکاتی که با برخی اقوام ایران دارد، به بیان ریشه ها و پتانسیل های نهفته در هنرهای سنتی مشترک ایران و  قزاقستان به عنوان فرصتی برای تقویت تبادلات فرهنگی و تمدنی میان دو ملت پرداختند. بخش هائی از سخنان ایشان در کنفرانس چنین است:

" قزاقستان با داشتن پیشینه دیرین تاریخی و فرهنگی و نیز تنوع قومی (با حدود یک صد ملیت و قوم)، نژادی و اقلیمی، دارای صنایع دستی متنوعی از جمله منسوجات، پوشاک و فرش، جواهرسازی، کنده کاری روی چوب، عروسک سازی، سازسازی و ... می باشد که هر کدام از فنون و طرح های متنوع و اصیلی برخوردارند. از آن جائی که مردم این سرزمین در طول تاریخ، چه در مسیر جاده ابریشم، چه از طریق هم نشینی با ولایات پارسی زبان ماوراء النهر چون سمرقند، بخارا، دوشنبه، خجند، خوارزم، بلخ، سغد، هرات و بدخشان و مناطق شمالی خراسان بزرگ و چه از حیث هم جواری با دریای خزر، پیوسته رابطه تنگاتنگی با مردم ایران داشته اند، بسیاری از دست ساخته های آنان از حیث فنون ساخت، طرح و نقش و کاربرد، مشترکات فراوانی با نمونه های دست ساخته ایرانی دارند. "

" نزدیکی میان قزاقستان و ایران در آثار صنایع دستی آنان چنان است که وقتی در بازار و از میان کارگاه های صنایع دستی مردم مهربان قزاقستان قدم می زنیم، گویی در بازار ها و راسته های صنایع دستی شهرهای مشهد و گنبد و گرگان و تبریز گام می نهیم. "

" مطالعات تاریخی و فرهنگی – با نگاهی ویژه به صنایع دستی منطقه - نشان از آمیختگی دو فرهنگ ایرانی و قزاقی در این گستره متنوع فرهنگی دارد، تا جایی‌که شاید در برخی حوزه ها تفکیک دقیق این دو فرهنگ به سختی امکان‌پذیر باشد. در مقطعی از زمان فرهنگ ایرانی فرهنگ غالب و تاثیرگذار در این منطقه بوده و نشانه‌های زیادی مبنی بر وجود ارتباط عمیق فرهنگ ایرانی با آسیای میانه – به ویژه قزاقستان - وجود دارد. "

" پس از فروپاشی شوروی، کشورهای آسیای میانه – به ویژه قزاقستان - فرصتی یافتند تا تعاملات فرهنگی با دیگر کشورها از جمله ایران ایجاد کنند. هم‌آیینی و هم‌کیشی، قرابت اقلیمی و جغرافیایی، اشتراکات فرهنگی و تاریخی، اشتراکات زبانی با برخی از اقوام این منطقه و حضور ایرانیان مقیم در قزاقستان و به طور ویژه اشتراکات مردم شناختی و هنری در حوزه صنایع دستی، ... فرصت های مغتنم و ممتازی را برای تفاهم و دوستی و از همه مهم تر تبادلات فرهنگی و تمدنی میان قزاقستان و ایران فراهم کرده است و تاکید بر این مشترکات، می‌تواند در توسعه همگرایی فرهنگی، اقتصادی و سیاسی دو کشور و حتی کشورهای منطقه موثر باشد. "

دکتر مصطفی رستمی در حاشیه این سفر از بخش های مختلف دانشگاه الفارابی، آکادمی علوم و اکادمی هنر قزاقستان بازدید ویژه ای به عمل آوردند.