.پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی - ثبت نام از 6 الی 10 خرداد
.قابل توجه کلیه دانشجویان رشته باستان شناسی مقطع کارشناسی ارشد
.ثبت نام آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397
.قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد - تکمیل پرونده دانشجویی
.قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال جاری درخواست سنوات تحصیلی آن ها به کمیسیون موارد خاص استان مازندران ارسال شده بود
.لینک کانال اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان سروش
.روز معلم گرامی باد
.برگزاری جشن میلاد امام زمان (عج) در دانشگاه مارلیک نوشهر
.پذیرش دوره‌های كاردانی نظام جديد موسسات آموزش عالی غيردولتی و غير انتفاعی سال۱۳۹۷
.نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی - اردیبهشت 1397
.برگزاری نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی از چهارم تا هفتم اردیبهشت
.توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد از امروز
.برپایی سفره هفت سین از 21 استان کشور در دانشگاه مارلیک نوشهر
.راهیابی اثر بابک بایرامی ( دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری ) به سه سالانه بین المللی بلوک 4
.کد رشته های آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله دوم ( بهمن 1396 )
.ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه عمران
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه روانشناسی
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه حسابداری

سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در کنفرانس بین المللی تبادلات فرهنگی و تمدنی ایران و قزاقستان
تاریخ خبر : شنبه 4 اردیبهشت

دکتر مصطفی رستمی در ششم آوریل 2016 در دانشکده شرق شناسی دانشگاه ملی الفارابی قزاقستان واقع در شهر آلماتی در کنفرانس بین المللی تبادلات فرهنگی و تمدنی ایران و قزاقستان در جمع استادان و پژوهشگرانی از کشورهای انگلستان، ترکیه، ایران، قزاقستان و ...  به ارائه مقاله به صورت سخنرانی پرداختند. ایشان طی سخنانی ضمن برشمردن ویژگی های منحصربفرد صنایع دستی مردم قزاقستان و مشترکاتی که با برخی اقوام ایران دارد، به بیان ریشه ها و پتانسیل های نهفته در هنرهای سنتی مشترک ایران و  قزاقستان به عنوان فرصتی برای تقویت تبادلات فرهنگی و تمدنی میان دو ملت پرداختند. بخش هائی از سخنان ایشان در کنفرانس چنین است:

" قزاقستان با داشتن پیشینه دیرین تاریخی و فرهنگی و نیز تنوع قومی (با حدود یک صد ملیت و قوم)، نژادی و اقلیمی، دارای صنایع دستی متنوعی از جمله منسوجات، پوشاک و فرش، جواهرسازی، کنده کاری روی چوب، عروسک سازی، سازسازی و ... می باشد که هر کدام از فنون و طرح های متنوع و اصیلی برخوردارند. از آن جائی که مردم این سرزمین در طول تاریخ، چه در مسیر جاده ابریشم، چه از طریق هم نشینی با ولایات پارسی زبان ماوراء النهر چون سمرقند، بخارا، دوشنبه، خجند، خوارزم، بلخ، سغد، هرات و بدخشان و مناطق شمالی خراسان بزرگ و چه از حیث هم جواری با دریای خزر، پیوسته رابطه تنگاتنگی با مردم ایران داشته اند، بسیاری از دست ساخته های آنان از حیث فنون ساخت، طرح و نقش و کاربرد، مشترکات فراوانی با نمونه های دست ساخته ایرانی دارند. "

" نزدیکی میان قزاقستان و ایران در آثار صنایع دستی آنان چنان است که وقتی در بازار و از میان کارگاه های صنایع دستی مردم مهربان قزاقستان قدم می زنیم، گویی در بازار ها و راسته های صنایع دستی شهرهای مشهد و گنبد و گرگان و تبریز گام می نهیم. "

" مطالعات تاریخی و فرهنگی – با نگاهی ویژه به صنایع دستی منطقه - نشان از آمیختگی دو فرهنگ ایرانی و قزاقی در این گستره متنوع فرهنگی دارد، تا جایی‌که شاید در برخی حوزه ها تفکیک دقیق این دو فرهنگ به سختی امکان‌پذیر باشد. در مقطعی از زمان فرهنگ ایرانی فرهنگ غالب و تاثیرگذار در این منطقه بوده و نشانه‌های زیادی مبنی بر وجود ارتباط عمیق فرهنگ ایرانی با آسیای میانه – به ویژه قزاقستان - وجود دارد. "

" پس از فروپاشی شوروی، کشورهای آسیای میانه – به ویژه قزاقستان - فرصتی یافتند تا تعاملات فرهنگی با دیگر کشورها از جمله ایران ایجاد کنند. هم‌آیینی و هم‌کیشی، قرابت اقلیمی و جغرافیایی، اشتراکات فرهنگی و تاریخی، اشتراکات زبانی با برخی از اقوام این منطقه و حضور ایرانیان مقیم در قزاقستان و به طور ویژه اشتراکات مردم شناختی و هنری در حوزه صنایع دستی، ... فرصت های مغتنم و ممتازی را برای تفاهم و دوستی و از همه مهم تر تبادلات فرهنگی و تمدنی میان قزاقستان و ایران فراهم کرده است و تاکید بر این مشترکات، می‌تواند در توسعه همگرایی فرهنگی، اقتصادی و سیاسی دو کشور و حتی کشورهای منطقه موثر باشد. "

دکتر مصطفی رستمی در حاشیه این سفر از بخش های مختلف دانشگاه الفارابی، آکادمی علوم و اکادمی هنر قزاقستان بازدید ویژه ای به عمل آوردند.