.پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی - ثبت نام از 6 الی 10 خرداد
.قابل توجه کلیه دانشجویان رشته باستان شناسی مقطع کارشناسی ارشد
.ثبت نام آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397
.قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد - تکمیل پرونده دانشجویی
.قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال جاری درخواست سنوات تحصیلی آن ها به کمیسیون موارد خاص استان مازندران ارسال شده بود
.لینک کانال اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان سروش
.روز معلم گرامی باد
.برگزاری جشن میلاد امام زمان (عج) در دانشگاه مارلیک نوشهر
.پذیرش دوره‌های كاردانی نظام جديد موسسات آموزش عالی غيردولتی و غير انتفاعی سال۱۳۹۷
.نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی - اردیبهشت 1397
.برگزاری نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی از چهارم تا هفتم اردیبهشت
.توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد از امروز
.برپایی سفره هفت سین از 21 استان کشور در دانشگاه مارلیک نوشهر
.راهیابی اثر بابک بایرامی ( دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری ) به سه سالانه بین المللی بلوک 4
.کد رشته های آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله دوم ( بهمن 1396 )
.ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه عمران
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه روانشناسی
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه حسابداری

برگزاری کنفرانس بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات فارسی در دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان با همکاری و مشارکت علمی موسسه آموزش عالی مارلیک
تاریخ خبر : شنبه 1 خرداد

موسسه آموزش عالی مارلیک با اعلام حمایت خود را در برگذاری کنفرانس بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات فارسی در دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان، با همایش مذکور مشارکت و همکاری علمی خواهد کرد.

کنفرانس بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی در تارخ 26 ماه می 2016 میلادی با همکاری مشترک دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان، دانشگاه دولتی خجند تاجیکستان، دانشگاه دولتی ایلیا گرجستان و موسسه سفیران فرهنگی مبین، و نیز با حمایت علمی رئیس دپارتمان مطالعات ایرانشناسی دانشگاه هامبورگ در محل دانشگاه ایروان در کشور ارمنستان برگزار خواهد شد.

ریاست کنفرانس به طور مشترک بر عهده دکتر اصغر دادبه از چهره های ماندگار ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی و از برجسته ترین اساتید ایرانی و پروفسور وارتان وسکانیان، رئیس کرسی ایرانشناسی دانشگاه ایروان ارمنستان و از کارشناسان و پژوهشگران برجسته مسائل ایران است. دبیر علمی کنفرانس نیز دکتر نورعلی نورزاد رئیس کرسی ادبیات فارسی دانشگاه دولتی خجند و عالم برجسته سال 2015 تاجیکستان و از اساتید برجسته حوزه ادبیات فارسی در آسیای میانه می باشد.

کنفرانس دارای دبیرخانه مرکزی در ایران، دبیرخانه آسیای میانه در تاجیکستان، دبیرخانه قفقاز در ایروان و دبیرخانه اروپا در سوئد است تا امکان مشارکت بیشتر و ساده تر را برای دانش پژوهان علاقه مند در سراسر جهان فراهم آورد.

پژوهشگران می توانند به یکی از دو روش ارائه به صورت حضوری و ارائه به شکل آنلاین در این همایش شرکت داشته باشند.

صدور گواهی نامه معتبر بین المللی پذیرش مقاله، حضور و سخنرانی در کنفرانس، امکان انتشار و نمایه سازی مقالات در ژورنال ها و وب سایت های معتبر داخلی و خارجی، دریافت بسته علمی و نیز  بازدید از شهر تاریخی ایروان از دیگر قابلیت های شرکت در این همایش خواهد بود.

کنفرانس علاوه بر فراخوان مقالات، دارای سخنران هاي برجسته داخلي و خارجي، کمیته علمی معتبر و ساختار سازمانی بین المللی است.

یادآور می شود، رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک علاوه بر سخنرانی در صحن کنفرانس، به عنوان عضو کمیته علمی بین المللی در این کنفرانس حضور فعال خواهند داشت.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی وب سایت و تلگرام همایش مراجعه فرمایید.

واحد صادر کننده : معاونت پژوهشی