.روز آزاد سازی خرمشهر گرامی باد
.جدول دیدار های جام رمضان ( جام شهدای مدافع حرم ) و حضور تیم فوتسال دانشگاه مارلیک نوشهر در این مسابقات
.پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی - ثبت نام از 6 الی 10 خرداد
.قابل توجه کلیه دانشجویان رشته باستان شناسی مقطع کارشناسی ارشد
.ثبت نام آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397
.قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد - تکمیل پرونده دانشجویی
.قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال جاری درخواست سنوات تحصیلی آن ها به کمیسیون موارد خاص استان مازندران ارسال شده بود
.لینک کانال اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان سروش
.روز معلم گرامی باد
.برگزاری جشن میلاد امام زمان (عج) در دانشگاه مارلیک نوشهر
.پذیرش دوره‌های كاردانی نظام جديد موسسات آموزش عالی غيردولتی و غير انتفاعی سال۱۳۹۷
.نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی - اردیبهشت 1397
.برگزاری نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی از چهارم تا هفتم اردیبهشت
.توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد از امروز
.برپایی سفره هفت سین از 21 استان کشور در دانشگاه مارلیک نوشهر
.راهیابی اثر بابک بایرامی ( دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری ) به سه سالانه بین المللی بلوک 4
.کد رشته های آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله دوم ( بهمن 1396 )
.ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه عمران

سخنرانی رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک در کنفرانس بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی – ایروان ارمنستان
تاریخ خبر : یکشنبه 16 خرداد

دکتر مصطفی رستمی رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک در کنفرانس بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی واقع در دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان در تاریخ 6 خرداد 1395 / 26 مه 2016 به ارائه مقاله خود به صورت سخنرانی با عنوان: "  نقش ها و فرم های بدیع و بدوی در هنر "چوتاشی" ایران; جلوه همنوائی فرهنگ و محیط زندگی" پرداختند.

ایشان در بخشی از سخنرانی خود در این همایش که با حمایت و مشارکت علمی موسسه آموزش عالی مارلیک در شهر ایروان ارمنستان و در بزرگ ترین دانشگاه آن کشور برگذار گردید - بیان داشتند:

"خلّاقیت و اصالتی که در فن و هنر مردم شمال ایران ــ به ويژه هنر اصيل چوتاشي ــ مشاهده می­شود، نشان از فرهنگ و رابطه زلال آن با محیط زیست دارد که از قرن­ها پیش در این ملک جاری است و هنوز از طراوت و لطافت آن کاسته نشده است."

"چوتاشي يا كنده­كاري چوب از جمله هنرهاي بسيار اصيلي است كه از گذشته­هاي دور تا به حال در برخي روستاها و شهرهاي شمال ایران به طور ویژه مازندران و گیلان - ساخته مي­شود. سادگي و اصيل بودن آن از حيث مواد اوّليّه، ابزار، فن ساخت و به ویژه نقش ها و فرم­هاي بدیع و بدوی مورد استفاده، نمايانگر آن است كه اصالت آفرينش آن به ويژه در منطقه­ي مورد مطالعه از ديرينه­ي زياد برخوردار است. وجود درختاني چون مارو، ممرز، انجيلي، توسكا، شمشاد، شیشار، افرا، نمدار، نارون، ملچ، اوجا، شاه بلوط، راش، بيد، آزاد، سدر و... در جنگل­هاي انبوه مازندران و گیلان، نعمت­هاي عزيزي است كه مورد استفاده­ي هنرمندان چوب كار ــ به ويژه چوتاشان ــ قرار مي­گيرند."

"از ویژگی های بارز هنر چوتاشی شمال ایران، زیبائی و در عین حال بی تکلفی این هنر بومي است. هنري كه با روح استادكاران آن درهم آميخته و در دستان هنرمند آنان شكل و قوام يافته و منقوش به نقش هاي بدیع و بدوی كه با تاثیرپذیری از طبیعت و محیط زندگی خود نسل به نسل و سينه به سينه گشته و سرانجام بر پيكره­ي خلق شده­ي آن نشسته است تا شايد در هياهوي صنعتي دنياي مدرن، نسلي نو پديد آيد و دست در دست‌ آخرين بازماندگان اين هنر نهاده و آن را به جايگاه متعالي خود در زندگي صنعتي­زده­ي امروز بازگرداند."

"نقش های ساده ی به کار رفته در هنر چوتاشی مازندران و گیلان برگرفته از حیوانات – به ویژه پرندگان، چهارپایان و درندگان - ، کوه ها، درختان و دریا در قالب خطوط شکسته و منحنی هندسی و یا فرم های حجمی به صورت ظرف و یا ابزار است."

یادآور می گردد، دکتر مصطفی رستمی - عضو کمیته علمی بین المللی این کنفرانس - علاوه بر مقاله مستقل خود، با ارائه یک مقاله دیگر که به طور مشترک با دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد هنر اسلامی موسسه آموزش عالی مارلیک سرکار خانم مژگان قاسمی - تالیف گردید، در این همایش بین المللی حاضر شدند.