.پذیرش دانشجو در سال تحصیلی 97-96 ( مهر 96 ) در کلیه مقاطع تحصیلی
.زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95
.زمان برگزاری امتحانات لغو شده روز سه شنبه 21 دی
.تعطیلی دانشگاه در روز سه شنبه 21 دی در پی ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی
.کتاب شاخص دکتر مصطفی رستمی به عنوان برترین کتاب ایران در حوزه پژوهش های کتاب آرائی دینی انتخاب و تجلیل گردید.
.اطلاعیه مهم امتحانات
واحد امتحانات
.سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در سمینار علمی و آموزشی" روش جدید پژوهش های علمی، آموزشی و پرورشی در ایران و قزاقستان "
.پیام رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک به مناسب فرا رسیدن روز دانشجو
.مشارکت و همکاری علمی دانشگاه مارلیک نوشهر با دومین کنفرانس بین المللی شرق شناسی و مطالعات ایرانی در دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان
.برنامه برگزاری سخنرانی ها در دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش
.عدم برگزاری کلاس های روز جمعه 5 آذر
.عدم برگزاری کلاس های روز پنجشنبه 4 آذر
.ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت سال 1395
.مشارکت دکتر مصطفی رستمی در پژوهش بین المللی کشور مالزی
.برگزاری نخستین هم اندیشی " ایده " در دانشگاه مارلیک

سخنرانی رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک در کنفرانس بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی – ایروان ارمنستان
تاریخ خبر : یکشنبه 16 خرداد

دکتر مصطفی رستمی رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک در کنفرانس بین المللی شرق شناسی، تاریخ و ادبیات پارسی واقع در دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان در تاریخ 6 خرداد 1395 / 26 مه 2016 به ارائه مقاله خود به صورت سخنرانی با عنوان: "  نقش ها و فرم های بدیع و بدوی در هنر "چوتاشی" ایران; جلوه همنوائی فرهنگ و محیط زندگی" پرداختند.

ایشان در بخشی از سخنرانی خود در این همایش که با حمایت و مشارکت علمی موسسه آموزش عالی مارلیک در شهر ایروان ارمنستان و در بزرگ ترین دانشگاه آن کشور برگذار گردید - بیان داشتند:

"خلّاقیت و اصالتی که در فن و هنر مردم شمال ایران ــ به ويژه هنر اصيل چوتاشي ــ مشاهده می­شود، نشان از فرهنگ و رابطه زلال آن با محیط زیست دارد که از قرن­ها پیش در این ملک جاری است و هنوز از طراوت و لطافت آن کاسته نشده است."

"چوتاشي يا كنده­كاري چوب از جمله هنرهاي بسيار اصيلي است كه از گذشته­هاي دور تا به حال در برخي روستاها و شهرهاي شمال ایران به طور ویژه مازندران و گیلان - ساخته مي­شود. سادگي و اصيل بودن آن از حيث مواد اوّليّه، ابزار، فن ساخت و به ویژه نقش ها و فرم­هاي بدیع و بدوی مورد استفاده، نمايانگر آن است كه اصالت آفرينش آن به ويژه در منطقه­ي مورد مطالعه از ديرينه­ي زياد برخوردار است. وجود درختاني چون مارو، ممرز، انجيلي، توسكا، شمشاد، شیشار، افرا، نمدار، نارون، ملچ، اوجا، شاه بلوط، راش، بيد، آزاد، سدر و... در جنگل­هاي انبوه مازندران و گیلان، نعمت­هاي عزيزي است كه مورد استفاده­ي هنرمندان چوب كار ــ به ويژه چوتاشان ــ قرار مي­گيرند."

"از ویژگی های بارز هنر چوتاشی شمال ایران، زیبائی و در عین حال بی تکلفی این هنر بومي است. هنري كه با روح استادكاران آن درهم آميخته و در دستان هنرمند آنان شكل و قوام يافته و منقوش به نقش هاي بدیع و بدوی كه با تاثیرپذیری از طبیعت و محیط زندگی خود نسل به نسل و سينه به سينه گشته و سرانجام بر پيكره­ي خلق شده­ي آن نشسته است تا شايد در هياهوي صنعتي دنياي مدرن، نسلي نو پديد آيد و دست در دست‌ آخرين بازماندگان اين هنر نهاده و آن را به جايگاه متعالي خود در زندگي صنعتي­زده­ي امروز بازگرداند."

"نقش های ساده ی به کار رفته در هنر چوتاشی مازندران و گیلان برگرفته از حیوانات – به ویژه پرندگان، چهارپایان و درندگان - ، کوه ها، درختان و دریا در قالب خطوط شکسته و منحنی هندسی و یا فرم های حجمی به صورت ظرف و یا ابزار است."

یادآور می گردد، دکتر مصطفی رستمی - عضو کمیته علمی بین المللی این کنفرانس - علاوه بر مقاله مستقل خود، با ارائه یک مقاله دیگر که به طور مشترک با دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد هنر اسلامی موسسه آموزش عالی مارلیک سرکار خانم مژگان قاسمی - تالیف گردید، در این همایش بین المللی حاضر شدند.