.پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی - ثبت نام از 6 الی 10 خرداد
.قابل توجه کلیه دانشجویان رشته باستان شناسی مقطع کارشناسی ارشد
.ثبت نام آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397
.قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد - تکمیل پرونده دانشجویی
.قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال جاری درخواست سنوات تحصیلی آن ها به کمیسیون موارد خاص استان مازندران ارسال شده بود
.لینک کانال اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان سروش
.روز معلم گرامی باد
.برگزاری جشن میلاد امام زمان (عج) در دانشگاه مارلیک نوشهر
.پذیرش دوره‌های كاردانی نظام جديد موسسات آموزش عالی غيردولتی و غير انتفاعی سال۱۳۹۷
.نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی - اردیبهشت 1397
.برگزاری نمایشگاه مشاغل و دستاوردهای دانشجویی از چهارم تا هفتم اردیبهشت
.توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد از امروز
.برپایی سفره هفت سین از 21 استان کشور در دانشگاه مارلیک نوشهر
.راهیابی اثر بابک بایرامی ( دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری ) به سه سالانه بین المللی بلوک 4
.کد رشته های آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله دوم ( بهمن 1396 )
.ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه عمران
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه روانشناسی
.لیست کلیه دروس و شهریه متغیر رشته های گروه حسابداری

سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی روسیه
تاریخ خبر : یکشنبه 21 شهریور

سخنرانی دکتر مصطفی رستمی در

چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی روسیه

دکتر مصطفی رستمی، مقاله خود را با عنوان : " تحولات و ویژگی های هنر جلدسازی حوزه تمدنی ایران؛ بر اساس نفیس ترین نسخ  موجود در گنجینه های جهان " در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی که در تاریخ 7 مرداد ماه 1395 (28 جولای 2016) در شهر سن پیترزبورگ روسیه برگزار شد، به صورت سخنرانی ارائه نمودند.

این پژوهشگر حوزه هنرهای اسلامی (به طور ویژه کتابت، کتاب آرائی و نسخ خطی)  در بخشی از سخنان خود چنین بیان داشتند: "هنر جلدسازي به عنوان يكي از شاخه هاي هنر كتاب آرايي و كتاب سازي در طول تاريخ تمدن ايراني، پيوسته تحولات و تغييرات قابل توجهي را در جهت گسترش فرهنگ نشر علم و كيفيت بخشي در ارائه ي جذاب و هنرمندانه و حفاظت شايسته از نسخ علمي تجربه كرده است. اين تحولات كه از آغازين سده هاي اسلامي تا اواخر قرن دوازدهم هـ.ق/ هيجدهم م به گونه اي چشم گير ادامه داشته، از حيث ابداع فنون تجليد، استفاده از مواد و مصالح متنوع و خلق و اجراي ظريف نقش هاي زيبا درخور توجه بوده است. "

دکتر رستمی در اين مقاله ضمن بررسي مهم ترین تحولات هنر جلدسازي حوزه تمدنی ایران در دوره های مختلف تاریخی، ویژگی های تجلید ایرانی از ديدگاه فني و هنري- با توجه به نمونه هاي موجود در گنجينه هاي جهان را مورد كنكاش قرار دادند.

ایشان حاصل پژوهش خود را چنین بیان کردند که: "مهم ترین تحولات هنر جلدسازی در حوزه تمدنی ایران را باید در سه دوره ی تیموریان، صفویه و قاجاریه جستجو کرد. در اين تحولات، مهم ترین ویژگی های هنر جلدسازی ایرانی از حیث مواد، فن ساخت و نقش های به کار رفته، در قالب پنج گروه اصلی: جلدهاي چرمي ضربي (ترنجی و زرین)، جلدهای چرمی سوخت (ترنجی، مناظر طبیعی و خیالی و نقش هندسی)، جلدهاي سوخت و معرق (ترنجی، مناظر طبیعی و خیالی و نقش هندسی)، جلدهاي روغني (ترنجي، گل و برگی، گل و بته ای، گل و مرغی، بته جقه ای، اسليمي و ختايي، خوشه انگور، گل زنبقی، صورت دار، كتابه دار و تذهیبی) و جلدهای پارچه ای قابل بررسی می باشند."

در پایان یادآور می‌گردد، دکتر مصطفی رستمی علاوه بر ارائه مقاله مستقل خود در کنفرانس مذکور، در قالب پژوهش میدانی، جلدهای نفیس موجود در موزه ارمیتاژ (یکی از بزرگ ترین موزه های جامع جهان) را با هماهنگی مدیریت آن موزه و نیز کتابخانه ملی روسیه مورد بررسی قرار دادند.