پیام تبریک دکتر رستمی ، ریاست محترم موسسه آموزش عالی مارلیک نوشهر
تاریخ خبر : شنبه 3 مهر

به نام پروردگاری که داناترین است

" قلم "، ماندگار است، چون اندیشه و عشق را بی انتها و رها می نگارد.

" کتاب "، شایسته عشق ورزی است، زیرا کتیبه های فرهنگ و تمدن را در زهنمان حکاکی می کند.

" دانش "، اکسیری گران است، چون روح را می پالاید و آدمی را سبک بال به جهان های نایاب و آزاد رهنمون می سازد.

آن سرزمینی پویا و دل خوش است که آگاهانش بسیارند و اندیشمندانش هوشیار. آن بوستانی سرزنده است که مردمانش با دانش و عشق قدر بدانند و پیوسته به توسعه پایدار آن بیاندیشند.

... و ایران عزیزمان همان بوستان همیشه سبزی است که به راست قامتی و پویائی اهل فضل خود دل بسته است. این خاک پرگوهر، بال های فراخش را برای پویائی اندیشه، نجابت گفتار و رفتار و توسعه دانشمان گشوده است. بر ماست که به پاس مهر این گوهردیار، با روشن بینی و دانش پژوهی، ایران را در جهان پرآوازه کنیم.

***          ***          ***

این جانب ضمن سپاس از خانواده بزرگ و فرهیخته دانشگاه مارلیک، اعم از استادان گران قدر و کارکنان شریف به خاطر فراهم سازی بستر جستجوگری در دانش و دانائی، ورود دانشجویان جدید را به محفل علم و عالم خوش آمد می گویم و از دیدار دوباره دانشجویان سال های گذشته، خرسندم و برای همه دانشجویان سخت کوش و استادان بزرگوار در سال جدید تحصیلی آرزوی سربلندی دارم. هنرمند زمین و آسمان پشتیبان و یاورتان باشد.

دکتر مصطفی رستمی

رئیس موسسه آموزش عالی مارلیک