مشارکت دکتر مصطفی رستمی در پژوهش بین المللی کشور مالزی
تاریخ خبر : شنبه 17 مهر

دکتر مصطفی رستمی در پژوهش بین المللی " بررسی جلدهای نفیس نسخ خطی مربوط به دوران اسلامی موزه هنرهای اسلامی مالزی " در ماه مرداد 1395 برابر با اوت 2016 به عنوان نویسنده و پژوهشگر، مشارکت علمی داشته اند.

این پژوهشگر حوزه هنرهای اسلامی (به طور ویژه کتابت، کتاب آرائی و نسخ خطی) از سوی موزه مذکور به منظور انجام پژوهش میدانی در خصوص فن شناسی و ارزیابی فنی و هنری جلدهای نفیس آن موزه به عنوان پژوهشگر و نویسنده مهمان دعوت به همکاری و مشارکت علمی شدند و در مدت مذکور بخش میدانی پژوهش را به همراه تیم پژوهشگر آن موزه به پایان رساندند.

شایسته ذکر است که حاصل این پژوهش میدانی، پس از انجام مطالعات کتابخانه ای مرتبط، در کتابی نفیس به زبان انگلیسی در کشور مالزی به زیور چاپ آراسته خواهد شد.

گفتنی است، دکتر رستمی صاحب کتاب ها، مقاله ها و پژوهش های ملی و بین المللی متعددی در حوزه کتابت، کتاب آرائی و نسخ خطی اسلامی است و تا کنون پژوهش های فروانی در ایران، هندوستان، حوزه شرق دور، حوزه آسیای میانه، حوزه دریای بالتیک، حوزه قفقاز، ترکیه، حوزه اروپا و حوزه آفریقا داشت اند.